مراحل کاشت ایمپلنت

مراحل کاشت ایمپلنت | دکتر مهرداد کاظمیان متخصص دندانپزشک زیبایی در اصفهان

ایمپلنت یک نوع دندان مصنوعی دائمی است، و مراحل کاشت ایمپلنت به صورت خلاصه به این صورت است که یک قطعه شبیه پیچ (پایه ایمپلنت) جهت نگه‌داشتن تاج مصنوعی درون فک قرار داده می‌شود. ایمپلنت مشابه ریشهٔ دندان طبیعی است و روکش همانند تاج دندان است.

فرایندی که ایمپلنت به استخوان فک ‌جوش می‌خورد را یکپارچگی استخوان (osseointegration) می نامند. در ادامه به‌صورت کامل به مراحلی که جهت کاشت ایمپلنت می‌بایست طی شود می‌پردازیم.

مراحل کاشت ایمپلنت (8 مرحله)

بسیاری از افراد متقاضی ایمپلنت علاقه‌مندند تا درمورد مراحل کاشت ایمپلنت بدانند، ما در ادامه قصد داریم شما را با مراحلی که می‌بایست در کاشت ایمپلنت طی شود آشنا کنیم که به شرح ذیل است.

انتخاب دندانپزشک مناسب

یکی از موارد بسیار مهم که قبل از شروع درمان باید به آن توجه کنید، انتخاب پزشک مجرب است؛ زیرا کوچک‌ترین اشتباهی در روند ایمپلنت نه‌ تنها باعث نتیجه ناموفق می‌شود؛ بلکه عوارض جبران‌ ناپذیری را به همراه دارد.

اصلی ترین مرحله از مراحل ایمپلنت ویزیت و مشاوره با دندانپزشک مناسب | دکتر کاظمیان متخصص ایمپلنت در اصفهان

ویزیت و مشاوره

دومین قدمی که باید برای ایمپلنت بردارید این است که به پزشک انتخابی خود مراجعه کنید. در جلسه ابتدایی پزشک با کمک عکس رادیولوژی و CBCT وضعیت دهانی شما را بررسی کرده و درمورد مراحل، طول درمان، قیمت کلی، تراکم استخوان و اینکه آیا شما به پیوند استخوان نیاز دارید یا نه؟ صحبت می‌کند.

لطفاً جهت اطلاع از قیمت ایمپلنت در اصفهان، مقالهٔ مرتبط را مطالعه نمایید.

گرفتن عکس رادیولوژی و CBCT از دندان | دکتر کاظمیان متخصص ایمپلنت در اصفهان

 

کشیدن دندان

در این مرحله اگر بیمار دندان ازدست‌ رفته را نکشیده باشد باید ابتدا دندان مورد نظر کشیده شود و سپس شرایط تراکم استخوان فک بررسی شود؛ زیرا اگر استخوان فک تحلیل رفته باشد از دندان جدید حمایت نمی‌کند و این مرحله از جمله مراحلی است که حتماً باید به آن توجه شود. این روند با توجه شرایط دهانی بیمار به 4 الی 5 ماه نیاز دارد.

تزریق بی‌حسی

در این مرحله پزشک موظف است برای اینکه شما درد هنگام ایمپلنت را احساس نکنید، بی‌حسی تزریق کند.

پیوند استخوان

درصورتی‌ که فک شما استحکام کافی را نداشته باشد و استخوان فک و لثه شما تحلیل رفته باشد دندان پزشک موظف است برای بیمار پیوند استخوان انجام دهد که شامل روش‌های زیر می‌شود:

لیفت سینوس: سینوس حفره‌ای است که بالای مجرای تنفسی قرار دارد و زمانی این روش به کار می‌آید که استخوان عمود بر بالای دندان‌ها توان و قدرت مناسب برای حفظ ایمپلنت را نداشته باشد.

افزایش بریج: در روش افزایش بریج، بریج به استخوان فک و انتهای آن اضافه می‌شود، افزایش بریج باعث تا استخوان قدرت کافی برای حفظ ایمپلنت را پیدا کند.

پیوند استخوان برای انجام ایمپلنت دندان | دکتر کاظمیان متخصص ایمپلنت اصفهان

قراردادن ایمپلنت

در این مرحله پزشک جهت کمک به ترمیم لثه و دور نگه‌داشتن ایمپلنت از بافت لثه، روی دندان تاج موقت قرار می‌دهد. این تاج موقت یک قطعهٔ فلزی است که باید 10 الی 14 روز در دهان باقی بماند، سپس پس از طی این مرحله تاج موقت را برداشته و بیمار برای مرحله بعدی ایمپلنت آماده می‌شود.

قراردادن اباتمنت

اباتمنت جای تاج دندان است که روی ایمپلنت قرار می‌گیرد. در این زمان بافت دندان رو به بهبودی است. سپس تاج موقت روی دندان بیکار قرار گرفته و بعد از 4 الی 6 هفته تاج دائمی جایگزین تاج موقت می‌شود.

مراحل قالب‌گیری روکش ایمپلنت دندان

همان‌طور که مرحله کاشت ایمپلنت بسیار حساس است، در ساخت روکش نیز باید دقت و حساسیت زیادی داشت، این کار بهتر است زیر نظر پزشک مجرب انجام شود. جهت انجام مراحل قالب‌گیری پزشکان از دو روش تری باز و تری بسته استفاده می‌کنند، در آخرین مرحله نیز روکش می‌بایست روی ایمپلنت نصب شود.

در روش تری باز ابتدا پزشک ایمپرشن کوپینگ برروی فیکسچر سوار کرده و ماده قالب‌گیری را در اطراف آن اضافه می‌کند،  پس از آن مواد قالب‌گیری را داخل تری ریخته و قالب را درون دهان قرار می‌دهد و مدتی صبر می‌کند.

در زمان قالب‌گیری امکان دارد مقداری از تری به لثه بمالد، در این صورت نباید تری را از روی دهان برداشت، ابتدا باید پیچ ایمپرشن را باز کرد و سپس آن را همراه باتری از روی دندان برداشت، در نهایت قالب به لابراتوار جهت ساخت روکش نهایی ارسال می‌شود و در آخرین مرحله پزشک روکش بر روی ایمپلنت نصب می‌کند.

مراحل ایمپلنت دندان جلو

یکی از دندان‌هایی که در زیبایی لبخند بسیار تأثیر دارد دندان جلو است، این دندان به دلیل حساسیت بالا با روش ایمپلنت فوری در اصفهان یا ایمپلنت یک‌روزه انجام می‌شود.

سپس متخصص پس از انجام ایمپلنت در همان لحظه اول بر روی دندان شما روکش موقت نصب کند و این به‌صورت شما یک‌روزه دندان ازدست‌رفته‌تان جایگزین می‌شود.

پس از آنکه مراحل ترمیم لثه و استخوان طی شد، حال نوبت به نصب روکش و یا تاج دائمی دندان است. پزشک جهت قالب‌گیری ابتدا فک را اندازه‌ گیری می‌کند و پس از اینکه اندازه و زاویه دندان را مشخص کرد، طرح لبخند شما را ایجاد می‌کند و بعد از آماده‌شدن آن را در دهان شما قرار می‌دهد و امتحان می‌کند.

برای ایمپلنت دیجیتال در اصفهان تماس بگیرید

در پایان؛ مراحل ایمپلنت دندان به ترتیب چقدر طول می‌کشد؟

بسیاری از همشهریان عزیز از ما می‌پرسند که مراحل ایمپلنت دندان به ترتیب چقدر طول می‌کشد؟ در جواب این سوال دکتر مهرداد کاظمیان متخصص ایمپلنت در اصفهان به این‌گونه پاسخ داده‌اند:

جواب این سؤال را نمی‌توان به طور قطعی داد، زیرا شرایط دندانی افراد با هم متفاوت است و بر اساس استفاده از نوع خاصی از ایمپلنت که نیاز به نصب پایه، بازسازی، ساخت روکش و … دارند متفاوت است.

حتی از دیگر مواردی که در زمان ایمپلنت دندان مؤثر است این است که برخی پزشکان می‌توانند ایمپلنت را در همان روز اول به‌راحتی روی دندان قرار دهند؛ اما برخی دیگر نیاز به یک هفته کار دارند.

صفحات مرتبط:

ایمپلنت ارزان در اصفهان

ایمپلنت ارزان در اصفهان

ایمپلنت‌ دندان ارزان در اصفهان را می‌ توانید از مراکز دندان پزشکی مختلف استعلام بگیرید؛ اما در همه موارد باید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست